martes, 17 de enero de 2012

Si no lees el Diari de Girona has de saber que

ALFONS QUINTÀ Després de setmanes d'anar-hi al darrere, una molt alta font de la Generalitat m'ha revelat aspectes fins ara desconeguts de les retallades. "El més esgarrifós - em diu - és que no hi ha hagut mai cap pla, cap debat, cap consideració tècnica, ni humana, respecte als efectes de les retallades. És per això que accepto dir-te el que sé".

Afegeix: "Tots els consellers sempre s'han resistit a retallar en les seves respectives conselleries, per raons òbvies. Passa el mateix en els departaments de les empreses. És humà. Però hi ha hagut una excepció: el conseller de Salut Boi Ruiz no solament ha assumit d'entrada totes les retallades que Mas i Mas-Collell li han proposat sinó que sovint ha volgut anar encara més enllà. Hi ha una gran component d'interessos. La crisi no obligava a tant".

Me'n dóna detalls, després del meu compromís de reserva. Confirmen tot el que he estat exposant en un llarg seguit d'articles. Ruiz vol destrossar l'actual sistema de protecció sanitària en benefici del conglomerat sanitari privat al qual continua servint. També confirma que l'autèntic director d'orquestra, amb posicions encara més radicals, és Josep Prat, president de l'Institut Català de la Salut.

Noticia completa aqui

No hay comentarios:

Publicar un comentario